07 February 2012 by Published in: Uncategorized No comments yet

Oppdatering ang. kongressmiddagen

Nå har vi snakket med restuaranten på Kampen Apartment Hotel, og de tilbyr oss nå større meny enn tidligere – de som allerede har bestilt er derfor ikke bundet av tidligere bestillinger. Det er IKKE nødvendig å bestemme seg for meny på forhånd, men påmelding tas allikevel imot med takk. Dersom det blir mange nok, vil de kalle inn flere kelnere. Så, send en epost til norconmiddag@gmail.com, så er du med!

Dersom en ikke vil delta på middagen, er det mulighet til å se film eller bare å sitte i baren og kose seg. Hvis en allikevel vil ha mat men synes middag blir i dyreste laget, er det en fabelaktig kebab/pizza restaurant på Tøyensenteret som kan anbefales.

Comments

Comments are closed.

Copyright © 2011 The Norcon 26 Organizing Committee
Powered by WordPress