Auksjon

Det blir auksjon på lørdag.

Vi selger det du har for mye av, eller det du har fått nok av. Spesielt de bøkene som for lengst har forsvunnet fra bokhandlernes hyller. Bøker, magasiner, tegneserier, spill, filmer, figurer etc. Det eneste vi krever er at det er fandom-relatert!

Auksjonen er på lørdagen, du må derfor levere da. Vi tar ikke imot gjenstander tidligere. Vi må ha to lister over innholdet. Det må inneholde navn, telefonnummer og kontonummer. Dersom du vil ha oppgjøret direkte, må du henvende deg til auksjonarius.

Dersom dine gjenstander ikke blir solgt, vil det som ikke avhentes innen kongressens slutt bli donert til Johannes Bergs minnefond. Vi har ikke kapasitet til å oppbevare dette for deg for senere avhenting. Vi kommer til å ringe dem som ikke får solgt alt, så de kan hente det som blir til overs.

Vi har erfaring med at det lønner seg å bundle sammen bokserier i en felles pakke. Husk at det er mange som vil selge unna ting og tang, så spennende pakker kan skape budkrig. Merk også de enkelte utropene med minstepriser om du ønsker dette.

Vi begynner hvert salg på 5,- for bøker, blader og magasiner, og 10,- kroner for alt annet. Bud økes med 5,- eller mer pr. gang. Av kjente fanniske årsaker tillater vi budene 42,- og 1138,-

Husk at noens søppel kan være andres skatter!

Copyright © 2011 The Norcon 26 Organizing Committee
Powered by WordPress